Køb en forestilling

Skørping Marionetteater spiller alle sine forestillinger i Skørping Kino. Vi har et vidtspændende repertoire, der som målgruppe har både børn og voksne. Vores aktuelle forestilllinger kan ses her på hjemmesiden under "På programmet".

Skoler, Børnehaver, Foreninger, Muséer

Gennem årene har Skørping Marionetteater spillet utalllige forestillinger i ind- og udland. Vi har været i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig og Østrig. I Danmark har vi spillet på herregårde og slotte, i landsbyskoler og på gymnasier, på kongrescentre, muséer, rådhuse, ja, selv en brandstation.

Men nu spiller vi alle vores forestillinger i Skørping Kino, som man let kommer til, både med tog og bil.

Kontakt os, så hjælper vi med at arrangere, at din børnehave, skoleklasse, læseklub, kunstforening, roklub eller husmoderforening får en særlig oplevelse.

Private

Hvis du gerne til en fest vil give dine gæster en overraskelse eller usædvanlig oplevelse, så kontakt os. Det kan være en børnefødselsdag, et sølvbryllup, en rund fødselsdag, et jubilæum. Vi har stor erfaring i at arrangere et teaterindslag ved sådanne lejligheder.

Det må foregå i Skørping Kino, som man let kommer til i bil og med tog. Skørping Kino har desuden en lille café, hvor man kan få forfriskninger.

Priser

Priserne varierer fra 2500 kr. til 6000 kr. afhængig af hvilken forestilling, det drejer sig om. Der er rabat ved flere opførelser af samme forestilling samme dag, hvis det drejer sig om større foreninger, eller flere børnehaver slår sig sammen. Desuden er der rabat til støttemedlemmer.

Hør nærmere hos

Runa Lauritzen, sekretær Skørping Marionetteater

Tlf. 30294825 eller på mail runalauritzen@gmail.com