På programmet 6
På programmet

 

Vi har ikke noget kontor, men billetter kan bestilles hos:

Runa Lauritzen, tlf. 3029 4825, mail: runalauritzen@gmail.com

eller købes ved indgangen.

Kan desuden købes på: Derudad.dk www.derudad.dk

Skørping Marionetteater har adresse i Kinorevuen,

Sverriggaardsvej 2, 9520 Skørping.

 

Forestillinger 2023 - 2024
Nattergalen

af H. C. Anderden

I kina, ved I jo nok, er kejseren en kineser. Med disse få, fortrolige ord - ved du jo nok - drager den geniale digter H.C. Andersen os ind i sin eventyrverden. Ind i Kejserens enorme have. Ja, så stor er den, at end ikke Gartneren ved, hvor den ender. Men den går over i dunkle skove, og dér lever Nattergalen. Den lille grå fugl med den pragtfulde stemme. Den lille kokkepige hører den, når hun træt går hjem efter dagens arbejde på slottet, og fiskeren glæder sig over den, når han røgter sine garn om natten, men kejseren kender den ikke. For den er aldrig blevet præsenteret for hoffet!

Men det bliver den, og her må den kæmpe med den kunstige nattergal - en gave fra den japanske kejser til hans kinesiske kollega - om den vise Kejsers, ja, hele hoffets gunst. Den kunstige nattergal er et teknisk vidunder. Så fint programmeret, at man altid ved præcis, hvad den synger, når den trækkes op. Men sårbar er den som al teknik. Den kunstige nattergal stråler i al sin pragt og belønnes med endnu mere guld og ædelstene, mens den lille Nattergal ude fra naturen får den største belønning, da den synger, nemlig kejserens tårer.

Nattergalen

 

Søndag d. 12. november kl. 12.00

Spilles søndag d. 19. november kl. 12.00

 

 

 


Hans og Grete

Alle kender Grimms eventyr om Hans og Grete og heksen i pandekagehuset. Humperdinck har komponeret operaen Hans og Grete, som er et af de mest afholdte syngespil i operaverden. Skørping Marionetteater har nyopsat denne herlige eventyropera for hele familien. Søren Steen Nielsen har bearbejdet og instrueret Hans og Grete, som har dansk tale og musik fra en indspilnimg med Wiener Staatsoper.

Klik på billedet for flere informationer
Hans og Grete

 

Spilles søndag d. 17. dec. kl. 12.00

Entré: voksne 80,- kr.

Entre børn: 40,- kr.

  

 

Klik på billedet for flere informationer
Fyrtøjet

 

Spilles i uddrag efter aftale

For børn 4-9 år og deres voksne